Ηλικιωμένη οδηγός μπήκε ανάποδα στην εθνική, προκάλεσε τροχαίο και… εξαφανίστηκε!

Η 91χρονη συνελήφθη!

Must Read

Απίστευτο περιστατικό με οδηγό 91χρονών, η οποία θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αίγιου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος! Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα στο ρεύμα προς Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγοί έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη δεν σταμάτησε απτόητη να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα. Μάλιστα, στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος είδε το αυτοκίνητο της ηλικιωμένης, σάστησε και δεν κατάφερε να την αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίοΗ ηλικιωμένη ούτε εκεί σταμάτησε. Αποφάσισε να κάνει αναστροφή και να συνεχίσει την πορεία της. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού, τήν εντόπισαν, με αποτέλεσμα η 91χρονη να συλληφθεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This