Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Δασκαλάκη

Must Read

Με μια αναπάντεχη εξέλιξη συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση!

«Καταθέτω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλακη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωση του αυτή είναι ψευδής. Στο 16-9 υπόμνημα του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κ. Σαββόγλου. Άρα είναι ψευδής η δήλωση του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββογλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη», ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι αναξιόπιστος και αναφέρθηκε στα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για το κίνητρο της κατηγορούμενης τονίζοντας πως «για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου απέδωσε κίνητρο στην κατηγορούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Υπάρχει μια σειρά τοποθετήσεων του που δεν έχει καμία σχέση με όσα είπε στο δικαστήριο, ούτε στις ανακρίτριες, ούτε και στην αίτηση διαζυγίου του. Ο μάρτυρας εικάζει ότι το κίνητρο της απόπειρας ήταν η εκδίκηση επειδή της είχε ζητήσει διαζύγιο.

Για την ανθρωποκτονία εικάζει ξανά ότι υπάρχει διπλό κίνητρο, είτε το διαζύγιο που της ζήτησε, είτε η τετραπληγία του παιδιού. Ήταν ψευδής ο ισχυρισμός του ότι γύρισε για χάρη της Τζωρτζίνας στο σπίτι. Μας είπε ότι την υποκρισία του δεν είχε αντιληφθεί η κατηγορούμενη, αλλά αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με το κίνητρο που αποδίδει στην κατηγορούμενη, εφόσον δεν είχε λόγο να πιστεύει πως θα την εγκαταλείψει

Τέλος, είπε πως το κίνητρο ότι η κατηγορουμένη ήθελε να «ξεφορτωθεί» το παιδί λόγω της τετραπληγίας του δεν μπορεί να σταθεί, αφού ήταν όπως ανέφερε ο κ. Δασκαλάκης άψογη μάνα και συνεχώς πάνω από τα παιδιά της.

 






Μετά την κατάθεση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, από σήμερα θα βρεθούν στο βήμα του μάρτυρα οι άνθρωποι που θα φωτίσουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που φέρεται να τελέστηκε εντός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας. Είναι όλοι οι επιστήμονες και το προσωπικό του Νοσοκομείου όπου στις 8 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε την Τζωρτζίνα λέγοντας ότι εμφάνιζε σπασμούς. Η Τζωρτζίνα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την ίδια ημέρα. Λίγες ημέρες πριν, στις 21 Μαρτίου, είχε πεθάνει η έξι μηνών Ίριδα η οποία κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την 9χρονη. Η Τζωρτζίνα είχε βιώσει ήδη σχεδόν δύο χρόνια πριν την απώλεια της αδελφής της Μαλένας.

Δείτε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με τις καταθέσεις των γιατρών συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This