Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 66χρονη πήρε τηλέφωνο τον γιο της, είπε ότι θα αυτοκτονήσει και έπεσε από μπαλκόνι!

Must Read

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με θύμα μια 66χρονη η οποία αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr,η γυναίκα ήταν στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματός στο κέντρο της πόλης,επί της οδού Ιωάννη Δέλλιου 7, , έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή. 

Μάλιστα, το μπαλκόνι βρισκόταν σε αρκετά ψηλό όροφο, στο έκτο!

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Αν και κλήθηκε ασθενοφόρο το πλήρωμά του προσπάθησε να επαναφέρει την γυναίκα στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Το πιο σοκαριστικό περιστατικό ήταν ότι η ίδια πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα τηλεφώνησε στον γιο της ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και του είπε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα πιθανότατα δεν έμενε στο διαμέρισμα του έκτου ορόφου αλλά το σπίτι ήταν της οικογένειας.

Ο γιος της κάλεσε άμεσα φίλη και γειτόνισσα της 66χρονης για να την ενημερώσει για τις προθέσεις της μητέρας του, όμως ήταν αργά, καθώς η γυναίκα είχε πέσει ήδη από το μπαλκόνι.

Στο φως ήρθαν και οι πρώτες μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν κοντά στο σημείο της αυτοκτονίας.

Όπως ανέφερε μια γυναίκα που έπινε καφέ σε μαγαζί που ήταν μόλις 10 μέτρα μακριά από το τραγικό συμβάν και είδε την 66χρονη αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο:

«Συνέβη τόσο ξαφνικά, πίναμε καφέ και η γυναίκα έπεσε δίπλα μας», δήλωσε συγκλονισμένη η γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This