Στη φυλακή για άλλους έξι μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου για την Τζωρτζίνα!

Must Read

Για ακόμη έξι μήνες θα παραμείνει στην φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου και η προσωρινή της κράτηση δεν θα αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους αποφάσισε  ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο οποίο συνεχίζεται η δίκη της 34χρονης για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την πρόταση για την αποφυλάκιση είχε πει ότι θα κάνει σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

Ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώπιον του δικαστηρίου «η κυρία εισαγγελέας είπε πως μόνο και μόνο επειδή [η Ρούλα Πισπιρίγκου] κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία να μην αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση. Στα δικαστήρια δε δικάζονται ούτε βουλεύματα ούτε ποινικές διώξεις».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως κανένας δεν είδε την κατηγορούμενη να δίνει κεταμίνη στο κοριτσάκι και είπε πως δεν υπάρχει απόδειξη ότι την προμηθεύτηκε κάπως, υπάρχει μόνο μια τοξικολογική εξέταση που δείχνει κεταμίνη.

Επίσης, επεσήμανε προς το δικαστήριο πως εάν η εντολέας του αφεθεί ελεύθερη, έχει γνωστή κατοικία καθώς θα μένει μαζί με τη μητέρα της στο χωριό της ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό ή να τελέσει άλλα αδικήματα.

Την απόρριψη του αιτήματος είχε προτείνει και εισαγγελέας της έδρας επισημαίνοντας πως «το αδίκημα για το οποίο κρατείται προβλέπει μέχρι και ισόβια κάθειρξη και μπορεί να παραταθεί η προσωρινή κράτηση μέχρι το ανώτατο όριο των 18 μηνών».

Στις 28 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το 12μηνο προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, η οποία όμως έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τους θανάτους των άλλων δυο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

 




Δείτε επίσης:

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Άρση της προσωρινής κράτησης θα ζητήσει ο Αλ. Κούγιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This