Νέα Ιωνία: Μέχρι και βιντεοκλίπ είχαν γυρίσει οι μπράβοι – Σχέσεις με το κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛΑΣ

Το ξύλα στα MAD AWARDS και η προστασία σε τράπερ

Must Read

Τέσσερις από τους επτά σκληρούς κακοποιούς που άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκοτώνοντας έναν πολίτη που καθόταν αμέριμνος και έβλεπε αγώνα, έχουν ταυτοποίησει οι Αρχές. 

Πρόκειται για Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι έγιναν πρόσφατα… διάσημοι ως τράπερ μπράβοι και εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών, σωματεμπορία και προστασίες. Τα πρόσωπα αυτά συνδέονται με γνωστό νυχτερινό κλαμπ στα Σεπόλια και δύο από αυτούς είχαν συλληφθεί πέρσι για μαστροπεία.

Οι Αλβανοί μπράβοι κυκλοφορούσαν με ακριβές μηχανές, χρυσές αλυσίδες και πολυτελή οχήματα, ενώ έκαναν βεντάλιες τα 100ευρα. Οι ίδιοι είχαν βγάλει μάλιστα και τραπ τραγούδι το 2015 μέσω του οποίου καυχιόντουσαν για τη δράση τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ εκτός από τη λευκή Mercedes, εμφανίζεται και η μαύρη Cadillac με πινακίδες που είχαν το λογότυπό τους.





Μέσα από αυτό το κλιπ, ουσιαστικά παραδέχονται τη συμμετοχή τους σε επεισόδια με όπλα και μολότοφ, κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς με τα αυτοκίνητα και σπάνε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Παράλληλα, ο ένας από αυτούς ήταν μπράβος ενός εκ των δύο τράπερ που πιάστηκαν στα χέρια, διακόπτοντας τα μουσικά βραβεία MAD AWARDS, τον περασμένο Ιούνιο. Μάλιστα, σε βίντεο που είχαν δημοσιευθεί, φαίνονται οι τράπερ να αποχωρούν και να μένουν οι μπράβοι τους οι οποίοι έπαιξαν ξύλο μπροστά στα μάτια των καλεσμένων.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Live News, ένας από τους συμμορίτες φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής νεαρής γυναίκας, την οποία κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε με τη βία. Ο ίδιος είχε συλληφθεί και σύντομα αφέθηκε ελεύθερος από την ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόσωπα της συμμορίας φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέσεις με το κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛΑΣ και έτσι πολλές φορές είχαν «πλάτες» από διεφθαρμένους αστυνομικούς. 



Δείτε επίσης:

«Βγήκε έξω να σωθεί και τον πέτυχε η σφαίρα» – Συγκλονίζει η νύφη του 37χρονου υδραυλικού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This