Ημαθία: Έδωσαν εντολή στα σκυλιά τους να επιτεθούν σε αστυνομικούς!

Τρεις εξ αυτών τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην Ημαθία. Αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Σχνοινά όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τέσσερα σκυλιά!

Τι ακριβώς συνέβη; Νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση που δέχτηκε η Υπηρεσία τους και έφτασαν στο σπίτι, όπου δέχτηκαν επίθεση από τον πατέρα και τους δύο γιους του. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τους για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, αλλά και εξύβριση, εις βάρος των αστυνομικών.

Μάλιστα, νωρίτερα, οι συλληφθέντες έδωσαν εντολή στα τέσσερα σκυλιά τους να επιτεθούν στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βέροιας. Και οι τρεις αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This