Δύο νεαροί ανθυπολοχαγοί πιάστηκαν με ναρκωτικά στο καρναβάλι της Πάτρας!

Εντολή για την απόταξή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές

Must Read

Δεκάδες είναι οι συλλήψεις ατόμων για κατοχή ναρκωτικών, στις οποίες έχουν προχωρήσει αστυνομικοί στην Πάτρα, από χθες το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενόσω εξελίσσεται το περίφημο καρναβάλι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και δύο νεαροί ανθυπολοχαγοί του Στρατού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κατάχρηση εξουσίας (κατά περίπτωση), καθώς στην κατοχή τους είχαν ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 3,7 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίων, καθώς και δύο χάπια «ecstasy». Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών.

Σημειώνεται πως, με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, στρατιωτικές πηγές αναφέρουν πως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την απόταξή τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το enikos.gr, ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι 25 ετών και μένει στον Βύρωνα, ενώ ο δεύτερος στη Λευκάτη Χαλκίδας. Μάλιστα, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε και μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, την οποία, όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε «βουτήξει» από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This