Πανικός στη Χαλκίδα για τα δωρεάν σουβλάκια την Αποκριά!

Στο αυτόφωρο οι υπεύθυνοι του δήμου

Must Read

Ξινή βγήκε η αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Χαλκίδα, με την Πρόεδρο και τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ να καταλήγουν στο αυτόφωρο μετά από σύλληψη της αστυνομίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις απόκριες στο Δήμο Χαλκιδέων, πρόσφεραν σουβλάκια, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στον κόσμο που βρισκόταν… Στην πλατεία υπήρχαν πάνω από 2000 άτομα, ενώ οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης μοίραζαν ακατάπαυστα σουβλάκια, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κάτι που φυσικά ενόχλησε τους τοπικούς καταστηματάρχες εστίασης, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, μιας και τα μαγαζιά τους ήταν άδεια! Κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και σε έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν διέθεται υγειονομική άδεια αλλά ούτε και κατάληψης χώρου. 

Λίγο μετά τις 01.30 τα ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια πηγή, την ώρα της εκδήλωσης τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα, καθώς ανήλικοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε αλκοόλ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This