Δηλητηρίασαν την σκυλίτσα του Σήφη Βαλυράκη, δυο χρόνια μετά την δολοφονία του

Τη σκότωσαν τρεις μέρες μετά το καταδικαστικό βούλευμα κατά των δυο ψαράδων

Must Read

Δυο χρόνια μετά τον φόνο του Σήφη Βαλυράκη και μόλις τρεις μέρες μετά το καταδικαστικό βούλευμα κατά των δυο ψαράδων, άγνωστοι δηλητηρίασαν την σκυλίτσα της οικογένειας, την 7χρονη Dixie.

Η σκυλίτσα, σύμφωνα με το ieidiseis, έμενε στη θερινή κατοικία της οικογένειας Βαλυράκη στην Ερέτρια. Το ζώο βρέθηκε νεκρό στις 29 Ιανουαρίου 2023 και το προηγούμενο βράδυ έπαιζε με τον φροντιστή της.

Μετά το συμβάν μετέφεραν στην Αθήνα την σκυλίτσα, προκειμένου να γίνει νεκροψία. Η επίσημη έκθεση ανέφερε ότι «τα αιτία θανάτου είναι συμβάντα με δηλητηρίαση / τοξίκωση του οργανισμού του ζώου».

Η οικογένεια Βαλυράκη αμέσως κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, αφήνοντας υπόνοιες για τη χρονική στιγμή που ο σκύλος δηλητηριάστηκε.

Μετά την επίσημη έκθεση της νεκροψίας, η Μίνα Βαλυράκη θα μεταβεί την Τετάρτη στο ΑΤ Χολαργού με τη νομική ομάδα της οικογένειας για συμπληρωματική κατάθεση. Το ΑΤ Χολαργού αναμένεται να καλέσει για κατάθεση τα άτομα που θα υποδείξει η Μίνα Βαλυράκη και για τα οποία έχει υπόνοιες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This