Στο σκαμνί οι ψαράδες για τη στυγερή δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη

Για ανθρωποκτονία με δόλο παραπέμπονται σε δίκη οι ψαράδες

Must Read

Εκδόθηκε το βούλευμα του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με το οποίο οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη παραπέμπονται σε δίκη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Εύβοιας.

Ο Μανώλης Φωτάκης, ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας του αδικοχαμένου κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «οι δράστες, κατηγορούνται ότι ενεργώντας από πρόθεση και από κοινού, έχοντας κοινό δόλο και κατόπιν συναπόφασης, με συγκλίνουσες ενέργειες και με κοινή δράση, και ενώ βρίσκονταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσαν τον γνωστό για την αντιστασιακή του δράση πολιτικό». 

Ο κ. Φωτάκης τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «πρόκειται για μεγάλη ηθική δικαίωση της οικογένειας, που σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε και απόπειρα σπίλωσής της», ενώ σημείωσε ότι το ζητούμενο είναι να αποκαυφθούν τα κίνητρα των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ ενώ βρισκόταν στο φουσκωτό σκάφος του στην θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας μεταξύ Πεζονησίου και Αγίας Τριάδας, δέχτηκε επίθεση από τους δύο άνδρες που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος. Οι δύο ψαράδες έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το σκάφος του Σ. Βαλυράκη και αφού διαπληκτίστηκαν έντονα μαζί του, τον χτύπησαν με ξύλινο κοντάρι, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο νερό και να βρει τραγικό θάνατο ανάμεσα στις προπέλες των δύο σκαφών.




Δείτε επίσης:

Οικογένεια Βαλυράκη: «Αξιώνουμε Δικαιοσύνη δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This