Συγνώμη ζήτησε ο παπάς στη Σαλαμίνα που έβρισε και χειροδίκησε σε πιστούς

«O Θεός μαζί σας και ο Xάρος» οι... ευχές του σε πιστούς!

Must Read

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο παπάς που έβρισε και καταράστηκε πιστούς στη Σαλαμίνα, επειδή είχε μια διαφωνία μαζί τους.

Σύμφωνα με το Star, ζήτησε συγγνώμη μέσω του δικηγόρου του, ενώ ισχυρίστηκε πως τον προκάλεσε πιστή και γι’ αυτό ξέσπασε ο 66χρονος παπάς από τα Πετράλωνα.

«Ζητώ συγγνώμη για τον ίδιο και για την απρεπή συμπεριφορά του, η οποία όμως προκλήθηκε από μια πιστή. Βγήκε εκτός εαυτού από τις προκλήσεις που δέχτηκε. Είναι άνθρωπος και ο ιερέας, δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του. Γι΄αυτό και ζήτησε και από το ποίμνιό του την Κυριακή συγγνώμη»», είπε ο δικηγόρος του.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Σαλαμίνα και συγκεκριμένα στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα. Σε έξαλλη κατάσταση ο παπάς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας.

«Nαι με εντολή εισαγγελέα το έχω βάλει το τηλέφωνο. Να’στε καλά, στο καλό! O Θεός μαζί σας και ο Xάρος! Θα σας πάρει γρήγορα ο Χάρoς, μην ανησυχείς», ήταν μερικές από τις.. ευχές του προς τους πιστούς!

Η δε πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλλει πως ο παπάς έχει χειροδικήσει εναντίον της δύο φορές: «Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά μου είχε πιάσει από δω και με πέταξε του απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This