Κραυγή αγωνίας και δάκρυα για την Αγάπη, τον Βασίλη, την Ιφιγένεια, την Ελπίδα

«Πλημμύρισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φωτογραφίες των αγνοούμενων παιδιών

Must Read

«Γέμισαν» από φωτογραφίες αγνοούμενων παιδιών τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με γονείς, συγγενείς και φίλους να κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι αναρτήσεις προκαλούν δάκρυα, πόνο, θρήνο. Νέα παιδιά, φοιτητές που δεν πρόλαβαν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα αγνοούνται κάτω από τις σιδερένιες μάζες που άφησε πίσω της η σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Την ώρα που οι νεκροί φτάνουν τους 46 και αναμένεται η ταυτοποίηση δεκάδων σορών που ανασύρθηκαν, ωστόσο δεν γίνεται να αναγνωριστούν χωρίς εξέταση DNA, οι συγγενείς των αγνοούμενων περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ότι τα παιδιά τους δεν είναι ανάμεσα στους νεκρούς. Οι ελπίδες όμως σβήνουν ώρα με την ώρα.

Ανάμεσά τους ο Αναστάσιος, ο Βασίλης, η Αναστασία, ο Κυπριανός, η Ιφιγένεια, η Αγάπη, ο Βάιος αλλά και άλλα παιδιά που δεν έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειές τους και δεν έχουν δώσει σημείο ζωής.

Ο 34χρονος Βάιος Βλάχος από την Καρδίτσα είναι ένας από τους αγνοούμενους. Ταξίδευε με το τρένο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη μαζί με την 36χρονη σύντροφό του. Ο αδερφός του από το εξωτερικό, κάνει έκκληση σε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Έκκληση κάνουν οι οικογένειες των δύο νεαρών από την Κύπρο, της Αναστασίας Αδαμίδου και του Κυπριανού Παπαϊώαννου, για τον οποίο μάλιστα, τελέστηκε παράκληση στην εκκλησία από τον ιερέα πατέρα του.

https://twitter.com/all_for_MARINA/status/1630915067221778433

Με αγωνία αναζητούν και την 22χρονη Ιφιγένεια, η οποία επέβαινε στο 3ο βαγόνι μαζί με τον φίλο της, ο οποίος κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Η αδελφή της αγνοούμενης Ιφιγένειας έκανε έκκληση μιλώντας στο OPEN, όπου ανέφερε ότι η νεαρή βρισκόταν στο 3ο βαγόνι και οι γονείς της έχουν ήδη δώσει δείγμα DNA, ωστόσο δεν έλαβαν απάντηση.




Την Κλαούντια Λάτα η οποία δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της μετά το δυστύχημα, αναζητούν με αγωνία οι συγγενείς της.

https://twitter.com/SasaSereti/status/1630997290516201472

Τον 20χρονο Αναστάσιο Κουτσόπουλο αναζητά η οικογένειά του, η οποία έχει δώσει αίμα για εξέταση DNA. Ο νεαρός πιθανότατα επέβαινε στο 2ο βαγόνι. Ο φοιτητής Γεωπονικής μίλησε με τη μητέρα του λίγα λεπτά προτού συγκρουστούν οι δύο αμαξοστοιχίες, ο 20χρονος μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του. «Μαμά κοιμήσου γιατί θα αργήσω» της είπε.

Άφαντη παραμένει η 26χρονη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία έχει τατουάζ στο χέρι και ταξίδευε μαζί με τη γάτα της.

Πληροφορίες για την 28χρονη Ελπίδα από την Αταλάντη αγνοείται μετά την τραγωδία, αναζητούν οι συγγενείς της. 

Aναρτήσεις και για τη νεαρή Σοφία που αγνοείται μετά το δυστύχημα.

Με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητούν πληροφορίες και για την Αγάπη Τσακλίδου.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This