Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 40χρονος Βαγγέλης για την δολοφονία του πατέρα του

Must Read

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση του τακτικού ανακριτή και της εισαγγελέως υπηρεσίας  ο 40χρονος Βαγγέλης από την Ρόδο ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς σκότωσε τον ίδιο τον 75χρονο πατέρα του το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», πριν από την απολογία του είχαν ληφθεί καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε o ίδιος, όπως την αδελφή του Κατερίνα  και την σύντροφο του «Πανδώρα» η οποία κατέθεσε ότι ο 40χρονος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις τους και να πουν ότι μιλούσε με τον πατέρα του ενώ ήταν ήδη νεκρός.

Τι ισχυρίστηκε

Ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στην σύντροφο του και ότι οι συνάδελφοι του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομα της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα». Μάλιστα, είπε ότι ο ήθελε ο ίδιος να αλλάξουν τις καταθέσεις τους για να αποκαταστήσουν το λάθος που έκαναν.

Επίσης,  επιχείρησε να «διορθώσει» δηλώσεις του που έγιναν δημόσια και ήρθαν σε αντίθεση με αυτά που είχε καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών.

Μεταξύ άλλων, είχε καταθέσει ότι δεν γνώριζε αν το σχοινί που ήταν στον λαιμό του πατέρα του ανήκε στον ίδιο αν και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην οποία εμφανίστηκε πολλές φορές είπε ότι το είχε δει. Επίσης, είχε δηλώσει στην εκπομπή ότι ο πατέρας του έφερε πολλά χτυπήματα ενώ είχε καταθέσει ότι δεν έφερε χτυπήματα όταν τον βρήκε. Ακόμη, ανέφερε ότι ο πατέρας του ασφάλιζε την πόρτα της οικίας του ενώ στην κατάθεσή του είχε πει ότι την άφηνε πάντα ανοικτή.

Τέλος, αρχικά είχε πει ότι είχε επισκεφθεί τον πατέρα του στις 13 Ιουνίου για μισή ώρα ενώ τώρα ισχυρίστηκε πως είχε ξεχάσει πόση ώρα ήταν μαζί και ότι τελικά οι ώρες ήταν τρεις.

Δείτε επίσης:

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες που «καίνε» τον φερόμενο ως πατροκτόνο της Ρόδου
 
Τα στοιχεία που «πρόδωσαν» τον πατροκτόνο της Ρόδου – Οι μαρτυρίες και τα ευρήματα των Αρχών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This