Πανελλήνια συγκίνηση: Θρήνος σε Γιαννιτσά και Τύρναβο – Κηδεύονται η 23χρονη Ιφιγένεια και η 42χρονη Βάγια

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο των δύο γυναικών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Must Read

Ο τραγικός επίλογος για την Ιφιγένεια Μήτσκα και τη Βάγια Μπλέκα Καρακώστα, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο άδοξα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, γράφτηκε σήμερα, Σάββατο, στα Γιαννιτσά και στον Τύρναβο αντίστοιχα, όπου τελέστηκαν οι κηδείες τους.

Στα Γιαννιτσά, τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της Ιφιγένειας αλλά και πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο «τελευταίο αντίο» της 23χρονης κοπέλας στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου.

Η άτυχη κοπέλα ταξίδευε μαζί με τον σύντροφό της ο οποίος διασώθηκε τραυματισμένος στο 3ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφε από την Αθήνα, όπου είχαν πάει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

«Δεν έχουμε ακούσει μια συγγνώμη»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ιφιγένειας που άφησε την τελευταία του πνοή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, Στέλιος Σούρλας, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά».

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει», πρόσθεσε.




Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της Βάγιας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου στον Τύρναβο συγγενείς και φίλοι της 42χρονης Βάγιας Μπλέκα Καρακώστα που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλλεται στο μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο στις 12 το μεσημέρι.  Η 42χρονη άφησε πίσω τον σύζυγό της Γεώργιο Καρακώστα και τα δύο τους παιδιά, Αθανασία και Λευτέρη.

Κλειστά σε ένδειξη πένθους τα καταστήματα στον Τύρναβο

Κλειστά σε ένδειξη πένθους τα καταστήματα τον Τύρναβο. Με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, προτείνεται στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 12.00 μ.μ., την ώρα που θα τελείται η κηδεία της αδικοχαμένης Βάγιας.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής, ενώ την ίδια ώρα τα καταστήματα εστίασης θα κλείσουν τη μουσική.




Διαβάστε επίσης:

Δεν έχει τέλος ο θρήνος: Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 42χρονης Βάγιας

«Γροθιά» στο στομάχι η φωτογραφία με το κάθισμα της Ιφιγένειας

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 23χρονης Ιφιγένειας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This