Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Must Read

Τραγικός επίλογος και για την Ελισάβετ Χατζηβασιλείου καθώς την Κυριακή ταυτοποιήθηκε η σορός της. Η 26χρονη ηθοποιός και σοπράνο είναι και επίσημα ένα από τα θύματα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Η Ελισάβετ η οποία έκανε τακτικά το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς ήταν στους αγνοούμενους, ωστόσο η σορός της ταυτοποιήθηκε μέσω της μεθόδου DNA βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.




Την είδηση για την ταυτοποίηση της σορού της Ελισάβετ έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή την αναζητούσε και έκανε έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όποιον γνώριζε κάτι.

«Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις», έγραψε η Αλεξία Κούβελα στη θλιβερή ανάρτησή της.

Πηγή φωτό: Elisavet Hatzivasiliou/Facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This