«Τήν έβαλα στο τρένο και τήν πήρα σε άσπρο φέρετρο», ανατριχιάζει ο πατέρας της Αναστασίας

Απαντήσεις για τον άδικο χαμό της 19χρονης ζητά η οικογένεια

Must Read

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας, η οποία χάθηκε στη τραγική σύγκρουση των τρένο στα Τέμπη. Ψάχνει απαντήσεις για τη μοιραία βραδιά του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο Ηλίας Παπαγγελής συγκλονισμένος από την απώλεια της κόρης του δήλωσε πως «εγώ θέλω να μου πει κάποιος, γιατί, ενώ το έβαλα το παιδί μου στο τρένο χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα, γιατί μου το έδωσαν σε άσπρο φέρετρο και σε μία σακούλα τα παππούτσια της». «Στην Ελλάδα ζούμε, δεν με νοιάζουν οι ευθύνες, με νοιάζει που το παιδί μου έφυγε, έτσι, μέσα στο κρύο, στο σκοτάδι και τα κοφτερά σίδερα» επισήμανε ακόμη. Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, αλλά δεν έφτασε ποτέ, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

«11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα», είπε ο τραγικός πατέρας. «Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω! Θέλω να πάρω μια απάντηση. Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;», είπε ο Ηλίας Παπαγγελής. 

 





Διαβάστε ακόμα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This