Πιθανή η ευθανασία για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου

Must Read

Πιθανότατα να οδηγηθεί σε ευθανασία το μικρό λευκό τιγράκι που βρέθηκε πριν από περίπου 10 μέρες σε κακή κατάσταση κάτω από τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται κοντά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Σε σημερινές δηλώσεις του, στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπεύθυνος του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ αναφέρθηκε στην κατάσταση του και στην πιθανή προέλευσή του αλλά και στο τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την τύχη του.

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση, από τη μέση και κάτω έχει αδυναμία πλήρη, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει, κάναμε ακτινογραφία, δείχνουν μια κακή κατάσταση», είπε αρχικά ο κ. Λεσουέρ.

Όσο για την προέλευση του:

«Αεροπορικώς αποκλείεται να ήρθε. Είτε ήρθε με αυτοκίνητο στη χώρα μας μέσω Ιταλίας, αλλά να έρθει σε σύνορα που υπάρχει έλεγχος, το θεωρώ πολύ απίθανο. Μπορεί να έχει έρθει με καράβι» είπε ο διευθυντής του Αττικού Πάρκου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Πάρκου, το τιγράκι δεν γεννήθηκε παράλυτο.

«Δεν νομίζω ότι γεννήθηκε έτσι. Η εκτίμηση η δική μας, των κτηνιάτρων εδώ -έχουμε δυο κτηνιάτρους που το έχουν εξετάσει και έκανε και ακτινογραφίες- στο αριστερό πόδι έχει κάποιον ήλο, δηλαδή έχει περαστεί ήδη από κάποιο ιατρείο, όμως η εγχείρηση αυτή στο πόδι είναι πολύ κακή. Δεν γεννήθηκε έτσι».

«Εμείς το έχουμε δηλώσει στις αρχές, στην Περιφέρεια, στο δασαρχείο, η απόφαση είναι δική τους. Δεν είναι δικό μας ζώο» είπε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ.

Σε απορία που εξέφρασε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης «ε, αυτό τώρα είτε για ευθανασία θα πάει, δυστυχώς που το λέω, πού θα πάει αυτό; Αν δεν το κρατήσετε κι εσείς, τι θα γίνει;» ο κ. Λεσουέρ απάντησε: «Αυτό που λέτε, έτσι είναι. Θα κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα να κάνουμε ένα MRI scan, να έχουμε μια πλήρη εικόνα, διότι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιωθεί θα το κάνουμε».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Λεσουέρ:

 




Δείτε επίσης:

Απίστευτο! Πεταμένο στα σκουπίδια έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο βρέθηκε ένα λευκό τιγράκι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This