Σοκαριστικά πλάνα από τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Σε εξέλιξη οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα -Σύγχυση με το πόρισμα

Must Read

Εικόνες σοκ της τραγωδίας που συντελέστηκε στα Τέμπη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον χώρο στον οποίο μεταφέρθηκαν τα μοιραία βαγόνια της αμαξοστοιχίας Intercity.

Οι λαμαρίνες έχουν συγκεντρωθεί σε έναν χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ. Πρόκειται για τα βαγόνια και τις μηχανές του Intercity 62, αλλά και της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Μάλιστα, αναμένεται να «φωτίσουν» τα αίτια της ασύλληπτης τραγωδίας που συντελέστηκε και να  δώσουν απαντήσεις στα αίτια της σύγκρουσης των τρένων. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές. Αυτό που γίνεται πρωτίστως αντιληπτό είναι ότι, η σύγκρουση ήταν ιδιαιτέρως σφοδρή. Στο σημείο βρίσκονται τρία βαγόνια, ό,τι απέμεινε από αυτά, στα οποία επέβαιναν τα 57 θύματα της φονικής σύγκρουσης. Εκτός από την παραμόρφωση που υπέστησαν από τη σύγκρουση τα βαγόνια αυτά είναι σχεδόν κατεστραμμένα από την φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την μετωπική σύγκρουση με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου.

 



Στον ίδιο χώρο έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται και οι δύο μηχανές του εμπορικού τρένου αλλά και οι πλατφόρμες, επάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί όσα μετέφερε.

 


Σε εξέλιξη οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα – Σύγχυση με το πόρισμα

Δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα αίτια του σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη. Το σημείο-κλειδί της υπόθεσης είναι ότι, το λάθος με τα κλειδιά είχε καταγραφεί περίπου μισή ώρα πριν τη φονική σύγκρουση. 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This