Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρισε αρχαιολόγο…αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Μάλιστα, έγινε μια μέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Must Read

Αίσθηση και θυμό για τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Αυγέρη.

Σε μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Αυγέρη αναφέρει ότι την επομένη του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όταν οι χώρες θρηνούσε ανθρώπινες ζωές κυρίως νέων παιδιών η κυβέρνηση Μητσοτάκη τοποθετούσε στην θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» της δυτικής Αττικής μια…αρχαιολόγο η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2019!

Μάλιστα, η κ. Αυγέρη φέρνει στο φως και τα σχετικά έγγραφα της πρόσληψης τα οποία υπογράφουν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη χώρα έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν γιατί δεν μπορούμε να νιώσουμε ασφάλεια ούτε ότι αφορά το βασικό αγαθό που είναι η υγεία!

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Αυγέρη:

«#Τέμπη
#Δυστύχημα
#Μητσοτάκης
#Εγκλημα
Δεν είναι ατύχημα!
Την επομένη της τραγωδίας των Τεμπών(1/3/2023) με υπογραφή Πλεύρη- Γκάγκα διορίζεται στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Αγία Βαρβάρα» αρχαιολόγος -υποψήφια της ΝΔ στις εκλογές του 2019!
-Φωτογραφία 1, η αρχαιολόγος-πολιτεύτρια στον Δυτικό Τομέα- μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω, τον Μάιο του 2019!
-Φωτογραφία 2, ως γαλάζια υποψήφια στον Δυτικό Τομέα.
-Φωτογραφία 3, όταν ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς την «κόσμημα»!
Φωτογραφίες 4-5, ο διορισμός της την 1η Μαρτίου 2023 με τις υπογραφές Πλεύρη και Γκάγκα ως αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»!
Και υποκριτές και αμετανόητοι!
Αυτά. Τίποτα άλλο!»

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This