Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Κολωνού: Συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας της 12χρονης

Must Read

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ο συνήγορος υπέράσπισής της ζήτησε και να καταθέσει και η ψυχολόγος της Αστυνομίας που έλαβε τις καταθέσεις από την ανήλικη.

Το πρωί έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης. Ο συνήγορός της κ. Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σήμερα θα κατατεθεί αίτημα προκειμένου να καταθέσει στην Ανακρίτρια και η αξιωματικός ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που λαμβάνει καταθέσεις από το 12χρονο κορίτσι, προκειμένου, όπως εκτιμά ο κ. Λύτρας να δώσει στοιχεία που θα δείξουν ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι το κορίτσι εκπορνεύεται.

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This