Βαρουφάκης: «Αντίθετα με τους 57 νεκρούς των Τεμπών, αναρρώνω»

Η νέα ανάρτηση για την επίθεση σε βάρος του

Must Read

Σε νέα ανάρτησή του για την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει λόγο για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα της κυβέρνησης», ενώ ζητά από τη Δικαιοσύνη να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Παράλληλα, για μια ακόμη φορά, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 σημειώνει ότι η χώρα θρηνεί για τους 57 νεκρούς των Τεμπών γράφοντας χαρακτηριστικά πως «αντίθετα με τους 57, αναρρώνω».

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 17χρονου αναρχικού για την υπόθεση ξυλοδαρμού του γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Ο ανήλικος ταυτοποιήθηκε νωρίτερα μέσα από το υλικό που εξέτασαν οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Μαρούσι. Ο 17χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος καθώς στο παρελθόν  έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για επεισόδια, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο άτομα.

Δείτε τη στιγμή επίθεσης:




Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25, βραδινές ώρες σήμερα στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε άμεσα μαζί του, του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι, το επίμαχο χρονικό διάστημα ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 με δική του πρωτοβουλία δεν συνοδευόταν από την προσωπική του αστυνομική φρουρά.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής». 

Διαβάστε επίσης:

«Χειροπέδες» σε 17χρονο αναρχικό για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη

«Έλα έξω κάθαρμα που υπέγραψες Μνημόνια», φώναζαν στον Βαρουφάκη πριν τον ξυλοκοπήσουν

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη μετά τον ξυλοδαρμό – Βγήκε από το νοσοκομείο – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μητσοτάκης: «Βέβαιος» ότι η ΕΛ.ΑΣ. «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια» για να βρει τους δράστες του ξυλοδαρμού του Βαρουφάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This