Κλειστοί από τις 10:30 οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 12 στο Σύνταγμα

Must Read

Για «λόγους ασφαλείας» οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα κλείσουν στις 10:30 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Αιτία δεν είναι άλλη από τις σημερινές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για το φρικιαστικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, με την ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ να έχουν δώσει νέο ραντεβού στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι, καθώς η λαϊκή οργή κλιμακώνεται, όσο κι αν η κυβέρνηση προσπαθεί να την «κατευνάσει».

Το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιούν σήμερα έχει για μια ακόμη φορά ως βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ έχει ως εξής: «Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και οι πορείες που έγιναν σε ολόκληρη τη χώρα στις 8 Μάρτη, με αφορμή το τραγικό «έγκλημα» στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών έδωσε και μήνυμα συνέχισης του αγώνα. Στην κατεύθυνση αυτή η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο νέο συλλαλητήριο των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων, την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12 μ.μ.. Το έγκλημα αυτό δε θα συγκαλυφθεί

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.»

Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς συνδικάτα, ομοσπονδίες, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές είναι πανέτοιμοι να κατεβούν εκ νέου στους δρόμους για να φωνάξουν πως «οι ζωές μας δεν κοστολογούνται».

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This