Ξανά στο σκαμνί ο μακελάρης της Ανδραβίδας!

Ο 61χρονος θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το ξεκλήρισμα της οικογένειας από την Αλβανία

Must Read

Συμπληρωματική απολογία ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας θα δώσει σήμερα το πρωί ο 61χρονος μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2022, όταν ομολόγησε χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ότι ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια με τρόπο που προκαλεί ανατριχίλα!

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την προσωρινή κράτησή του, ο Δ.Β. θα βρεθεί ξανά στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, στο πλαίσιο συμπληρωματικής ανάκρισης. Ο 61χρονος, ο οποίος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και έπνιξε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας ενάμισι και δυόμισι ετών, κρατείται πλέον στις Φυλακές Κέρκυρας. Ωστόσο, θα καταθέσει διά ζώσης, προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τις ρατσιστικές αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεδομένου και του ότι η οικογένεια που ξεκλήρισε καταγόταν από την Αλβανία.

Επειτα και από αυτήν την εξέλιξη, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να προστεθεί στο τελικό κατηγορητήριο -μια και η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στην κύρια ανάκριση- η κατηγορία του άρθρου 82Α Π.Κ. για έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Αλλωστε, με επιστολή του προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι είχε ζητήσει να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη στον 61χρονο για έγκλημα με ρατσιστικά κίνητρα.

Ταυτόχρονα, ο 61χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα κληθεί να απολογηθεί στις ανακριτικές Αρχές για διαδικαστικούς, κυρίως, λόγους, καθώς και για την καραμπίνα που είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, την οποία, όμως, κατείχε νόμιμα.

Τετραπλό φονικό

Το τετραπλό φονικό συνέβη το απόγευμα της 2ας Μαρτίου 2022. Ο 61χρονος είχε «παγώσει» την κοινή γνώμη, όταν ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Σύμφωνα με την έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, ο άτυχος άντρας δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ η σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα από Zastava εννιάρι πιστόλι, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα.

Ακόμη, στις δύο σορούς διαπιστώθηκαν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο. Εν συνεχεία, ο Δ.Β. έσυρε τα πτώματα μέχρι την αποθήκη, όπου βρέθηκε και το τρέιλερ στο οποίο τα τοποθέτησε, πιθανώς για να τα εξαφανίσει, πράξη που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, καθώς μπήκε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και του χάλασε τα σχέδια.

Στην απολογία του ο αμετανόητος 61χρονος είχε πει ότι σκότωσε το άτυχο ζευγάρι επειδή δήθεν διέκοπτε την παροχή ρεύματος και νερού στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του, η οποία κατοικεί στο ίδιο οίκημα. Αναφορικά με τη δολοφονία των δύο μικρών αγγέλων, που βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία, είχε ισχυριστεί πως δεν θυμάται τι έκανε, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This