AEGEAN και Olympic Air ακύρωσαν τις αυριανές τους πτήσεις – Οδηγίες προς τους επιβάτες

Must Read

Την συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ αύριο, Πέμπτη, 16 Μαρτίου ανακοίνωσαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με την Ένωση των Ελεγκτών να καλεί τα μέλη της σε συμμετοχή. Ως εκ τούτου, η AEGEAN και η Olympic Air προχώρησαν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους. Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες να επισκεφθούν το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

  • Για την AEGEAN:
    801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)
  • Για την Olympic Air:
    801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This