Έπεσε 45χρονος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας και τραυματίστηκε σοβαρά!

Τον άτυχο άνδρας βρήκε ένας γείτονας που τον άκουσε να καλεί σε βοήθεια

Must Read

Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό ατύχημα διαδραματίστηκε νωρίτερα στη ΛαμίαΈνοικος πολυκατοικίας που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του, άκουσε κάποιον να καλεί σε βοήθεια! Ήταν ένας άνδρας πεσμένος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας και φώναζε.

«Άκουσα κάποια φωνή, αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από διπλανό σπίτι. Όταν πλησίασα στο αυτοκίνητο άκουσα κάποιον να καλεί σε βοήθεια και όταν πλησίασα στο σημείο που είχε πέσει αντίκρισα τον άνθρωπο αιμόφυρτο και μελανιασμένο από το κρύο. “Βγάλτε από εδώ”, μου είπε και αμέσως κάλεσα πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και αστυνομία….», ανέφερε γείτονας που εντόπισε τον τραυματισμένο 45χρονο Λαμιώτη στον ακάλυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 45χρονος που βρέθηκε πεσμένος στον ακάλυπτο διέμενε σε γειτονικό σπίτι και κάνεις δεν ξέρει τι ώρα και πως έγινε το ατύχημα, ώστε να βρεθεί πεσμένος σε ένα σημείο που ήταν πολύ δύσκολο να ανασυρθεί, αφού υπήρχε υψομετρική διαφορά με τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Οι πυροσβέστες τελικά κατάφεραν να τον ανασύρουν και να τον παραδώσουν στους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας. «Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι εδώ στη γειτονιά, γιατί ήταν πολύ καλό και αγαπητό παιδί. Δεν ξέρουμε πόσες ώρες ήταν πεσμένος εκεί μέσα….», είπε μια άλλη γειτόνισσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This