Χειροπέδες σε 43χρονο για ληστεία «μαμούθ» επιχειρηματικής οικογένειας στο Κολωνάκι

Η αξία της συνολικής λείας ανέρχεται σε 300.000 ευρώ!

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες το πρωί ένας 43χρονος με καταγωγή από την Γεωργία ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε μπει σε σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην περιοχή του Κολωνακίου και είχε αρπάξει πολύτιμα αντικείμενα συνολικής αξίας 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, τον Μάρτιο του 2022 ο «ποντικός» μπήκε στο σπίτι επί της οδού Μαρασλή κάποια στιγμή από το μεσημέρι της 17ης του μηνός μέχρι τις 10 το πρωί της επόμενης μέρας και άρπαξε ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε  χρήματα, κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 300.000 ευρώ.

Στην έρευνα που έκανε η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζονταν την υπόθεση προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει διαπίστωσε ότι λίγες μέρες μετά την ληστεία αποχώρησε από τη Ελλάδα και μετέβη στη Γεωργία.

Παράλληλα, είχε προχωρήσει και σε αλλαγή στοιχείων της ταυτότητάς του.

Για άγνωστο λόγο, ο 43χρονος επέστρεψε…στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στην χώρα μας στις αρχές Μαρτίου και συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του.

Ο εγκληματίας συνελήφθη  στο κέντρο της Αθήνας και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 πιστόλια,70 φυσίγγια, 14,8 γραμμ. κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και αρωμάτων, 19.000 ντραμ Αρμενίας, έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια, 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια, 10 γραμμ. κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός που παρέπεμπε σε εντυπώματα που ανευρέθησαν εντός τις προαναφερόμενης οικίας, κινητό τηλέφωνο, 63 ευρώ, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες και πλήθος κοσμημάτων.

Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ έχει εκτίσει ποινές στερητικές της ελευθερίας σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα.

Δείτε φωτογραφία από τα ευρήματα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This