Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Καταθέτει η ιατροδικαστής που υπέγραψε το πόρισμα

Must Read

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκαν με οπαδικά κίνητρα.

Σήμερα, Δευτέρα 20/3, αναμένεται μία από τις πιο κρίσιμες μαρτυρικές καταθέσεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, καθώς θα καταθέσει η ιατροδικαστής που υπέγραψε την έκθεση η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει η Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, η οποία διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 19χρονου. Στο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που υπέγραψε και περιλαμβάνεται στη δικογραφία, περιγράφονται πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα, από αιχμηρά αντικείμενα. Ο δε θάνατος του ‘Αλκη, κατά το ίδιο πόρισμα, «οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις». Αποδίδεται δηλαδή στο συνδυασμό των παραπάνω κακώσεων που προκάλεσαν οι δράστες. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται 12 νεαρά άτομα που βαρύνονται – μεταξύ άλλων – με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Tις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν εκτός από μάρτυρες και οι δύο διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να μεταφέρουν τον άτυχο Άλκη στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε ακόμα:

Σύντομα η μετονομασία οδού στην Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Άλκη Καμπανού – Διασώστες κατέθεσαν σήμερα στη δίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This