Δικηγόρος τραυματία Τεμπών: «Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά κατά και πολιτικών προσώπων»

Must Read

Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία των Τεμπών κατατέθηκε από τραυματία, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο συνήγορος του επιβάτη, που κατάφερε να βγει ζωντανός από τη μοιραία αμαξοστοιχία, διεκδικεί την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Η ιδιαιτερότητα είναι ότι συνιστά επιδίωξη να αναβαθμιστεί η διαδικασία από το πρόσωπο των εργαζομένων», σημείωσε σχετικά ο νομικός, εξηγώντας πως, «διατυπώνεται η πρόταση να διευρυνθεί ο κύκλος των εμπλεκόμενων από τους εργαζόμενους στους πολιτικούς προϊστάμενους».

Όσο αφορά στο περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς, είπε πως, «έχουμε περιγράψει σωρεία πράξεων και παραλείψεων που οδήγησαν στο να διαλυθεί ο οργανισμός». Διευκρίνισε ότι, πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά και όχι μήνυση, που σημαίνει πως δεν στρέφεται κατά κάποιου συγκεκριμένου προσώπου, αλλά θέτει στην Εισαγγελία τα γεγονότα και τα στοιχεία από όπου θα επιλέξει το ποιον θα εγκαλέσει.



Διαβάστε ακόμη: Και κατά πολιτικών προσώπων η μήνυση που κατέθεσε τραυματίας στην τραγωδία των Τεμπών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This