Ξάνθη: Συνελήφθησαν ακόμη 3 για την δολοφονία του 46χρονου στο Δροσερό

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 46χρονου άντρα από έναν 36χρονο άντρα, λόγω προσωπικών διαφορών.

Να σημειωθεί πως ο 36χρονος δράστης ομολόγησε για το έγκλημά του μέσω της πλατφόρμας Tik Tok.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά ο 36χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ένοπλες ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο 36χρονος μετά την στυγερή δολοφονία του φαίνεται ότι παραδόθηκε στην Ελληνική αστυνομία, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι στο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται ήδη ο ένας από τους γιους του 36χρονου, που συμμετείχε στην εισβολή στο σπίτι του θύματος

Μετά την αστυνομική έρευνα, οι Αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη τριών ακόμη ατόμων που ήταν παρόντες στη σκηνή του εγκλήματος.

Πρόκειται για τους δύο γιους του 36χρονου δράστη, ετών 17 και 18, καθώς και τον 17χρονο γαμπρό του.




Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This