«Προσπάθησε να πνίξει και τη μητέρα τους!» – Τι είπε συγγενής για τον πατέρα που πήγε να σκοτώσει τα παιδιά του με υγραέριο

Must Read

Σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 62χρονο απόστρατο που χθες το βράδυ κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα είπε η θεία της μητέρα των παιδιών, η οποία τα έσωσε ουσιαστικά από τον θάνατο, είχε επιτεθεί και στην ίδια και προσπάθησε να την πνίξει!

Η κ. Ανδρονίκη ανέφερε ότι αυτή η κίνηση θορύβησε την 47χρονη η οποία θέλησε να πάρει διαζύγιο. Μεταξύ του ζευγαριού, όπως ανέφερε, υπήρχαν καβγάδες.

Η ίδια, περιγράφει την μητέρα των παιδιών που ζει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, ως μια γυναίκα σκληρά εργαζόμενη που φοβόταν τον πρώην σύζυγό της καθώς είχε βίαιη συμπεριφορά.

«Μία βραδιά πήγε να την πνίξει και κάλεσε την αστυνομία. Πήραν διαζύγιο. Αυτός μετά τις έδινε 600 ευρώ για τα παιδιά αλλά η κοπέλα δούλευε, έτρεχε, καθάριζε σπίτια, φρόντιζε παππούδες και γιαγιάδες. Δεν μπορούσε να ζήσει με τα παιδιά με 600 ευρώ», είπε η θεία της γυναίκας.

Η ίδια ανέφερε ότι μετά τον χωρισμό τους, ο 62χρονος ήθελε να επανασυνδεθεί με την 47χρονη, όμως εκείνη αρνιόταν. «Αυτός μετάνιωσε και την παρακαλούσε αλλά αυτή φοβόταν τόσο πολύ που είπε “δεν σε βάζω ξανά στο σπίτι”».

Όσο για το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ δήλωσε «τι έφταιγαν αυτά τα πλασματάκια».

«Τα έπαιρνε για Σαββατοκύριακο μία φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε εχθές. Η ανιψιά μου ήταν στο σπίτι, ήρθε αυτός με το αυτοκίνητο και τα παιδάκια και, όπως λένε, ήθελε να ανατιναχτεί μαζί με τα παιδιά», καταλήγει η κυρία Νίκη.

Δείτε τις δηλώσεις της:

https://www.youtube.com/watch?v=nlum9ThSZo4&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

«Δεν είχε δώσει δικαιώματα»

Ο 62χρονος δεν είχε δώσει δικαιώματα και αυτό που συνέβη ήταν μεγάλη έκπληξη είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την κατοικία της 47χρονης και των παιδιών της.

«Αυτό που έγινε ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για εμένα και για τους υπολοίπους, καθώς ο άνθρωπος δεν είχε δώσει άλλα δικαιώματα», είπε ο κ. Θεόφιλος Σαραφίδης.

Ο ίδιος είχε δει δύο φορές τον 62χρονο με τα παιδιά του, χωρίς να καταλάβει κάτι.

Όσο για το χθεσινό περιστατικό σημείωσε:

«Όταν έφυγα εχθές από το μαγαζί είδα την αστυνομία και το ασθενοφόρο και φαντάστηκα ότι έγινε κάποιο τροχαίο. Στη συνέχεια έμαθα ότι υπάρχει περίπτωση αυτοκτονίας».

Δείτε τι είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=8C8DiLhEnAg

(πηγή φωτογραφίας protothema.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This