Ανατροπή στην υπόθεση ασέλγειας στα Τρίκαλα: Αναζητείται η οικογενειακή φίλη και όχι η μητέρα της 17χρονης!

Εάν δεν εμφανιστεί οικειοθελώς, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της

Must Read

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας 17χρονης από ανώμαλο ηλικιωμένο Τρικαλινό, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 17χρονου κοριτσιού δεν αναζητείται, όπως είχε ειπωθεί αρχικά, καθώς αυτή κλήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων από την πρώτη στιγμή και έχει δώσει αναλυτικά κατάθεση για την υπόθεση της κόρης της. Ωστόσο, αναζητείται η οικογενειακή της φίλη η οποία φέρεται να μεσολάβησε για να συνευρεθεί η 17χρονη με τον 84χρονο έναντι αμοιβής ή και με άλλα άτομα, τα οποία η Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων το ερευνά εάν αυτό συνέβαινε συστηματικά. Στον φάκελο του κατηγορητηρίου υπάρχει κατηγορία για ασέλγεια του 84χρονου που συνελήφθη την ώρα της πράξης με την 17χρονη σε παλιό κατάστημα στην οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας και της μαστροπείας που εμπλέκεται η οικογενειακή φίλη της οικογένειας της 17χρονης και η ίδια η ανήλικη 17χρονη. Ο χρόνος για το αυτόφωρο ωστόσο, έχει παρέλθει και τώρα υπάρχει το ενδεχόμενο η οικογενειακή φίλη που φέρεται ότι μεσολάβησε τουλάχιστον στη υπόθεση με τον 84χρονο, να εμφανιστεί με συνήγορο υπεράσπισης στην Ασφάλεια Τρικάλων και να καταθέσει. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της.

Το τραγικό στην ιστορία είναι πάντως ότι, η οικογενειακή φίλη που αναζητείται είναι και αυτή μητέρα, ενώ η μητέρα της 17χρονης που έχει ακόμη ένα παιδί, είναι σε διάσταση με το σύζυγο της εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της. Οι γονείς της 17χρονης παρόλο που είναι σε διάσταση έχουν καλές σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, όχι τώρα με την υπόθεση αλλά από πριν και είναι και δύο βιοπαλαιστές. 

 

Διαβάστε ακόμα: 

Τρίκαλα: Με 20 ευρώ δελέασε την ανήλικη ο 84χρονος «σάτυρος»! Και οικογενειακή φίλη στο «στόχαστρο» των αρχών

Σοκ στα Τρίκαλα: 84χρονος ασελγούσε σε ανήλικη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This