Νέα καταγγελία υγειονομικών: Ο Μητσοτάκης μάς εξαπάτησε με τις μονιμοποιήσεις

«Η κυβέρνηση εξαπάτησε χιλιάδες επικουρικούς, υποσχόμενη ΑΜΕΣΑ μονιμοποίηση»

Must Read

Για μια ακόμη επιβεβαίωση της εξαπάτησης από την πλευρά της κυβέρνησης προς τους υγειονομικούς, αναφορικά με τις προκηρύξεις μόνιμων θέσεων, κάνουν λόγο το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα (ΑΡΜΑ).

«Αφού η προκήρυξη των 4.000 μόνιμων θέσεων νοσηλευτών που είχε εξαγγείλει το Σεπτέμβριο του 2020 στη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βγήκε με 2 χρόνια καθυστέρηση (!!!), η προκήρυξη για τις 900 μόνιμες θέσεις των υπόλοιπων ειδικοτήτων (διοικητικών, τεχνικών, εργαστηριακών, παραϊατρικού) που οι υπουργοί της κυβέρνησης ΝΔ έχουν ανακοινώσει εδώ 16 μήνες ότι θα βγει, είναι… άφαντη» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους υγειονομικοί που πρόσκεινται στην εν λόγω παράταξη.

Όπως τονίζουν στην ίδια ανακοίνωση, «ο υπουργός Υγείας στις 13/12/2021 δήλωσε πως, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγάλη προκήρυξη για νοσηλευτές. Για 4.000 νοσηλευτές και 910 λοιπό ιατρικό προσωπικό. Όμως, παρά το ότι ο Θ. Πλεύρης το Δεκέμβριο του 2021 δήλωσε ότι η προκήρυξη των 910 θα έβγαινε “τις επόμενες ημέρες”, έχουν περάσει 16 μήνες(!!) και ακόμα δεν έχει σταλεί από το Υπουργείο Υγείας στο ΑΣΕΠ η κατανομή με τις θέσεις και τις ειδικότητες που θα προκηρυχτούν, οπότε μέχρι τις εκλογές προκήρυξη είναι απίθανο να βγει».

Μάλιστα, το Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα παραθέτει και σχετικό βίντεο με τον -τότε- υπουργό Υγείας της κυβέρνησης ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, στην αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, να κάνει «έκκληση στο υγειονομικό προσωπικό γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό να υποβάλουν αιτήσεις, ώστε να προσληφθούν άμεσα, με διετείς συμβάσεις, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, και να παραμείνουν σε αυτό». «Αυτή είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων της κυβέρνησης της ΝΔ, που εξαπάτησε χιλιάδες επικουρικούς, υποσχόμενη ΑΜΕΣΑ μονιμοποίηση», καταλήγουν οι υγειονομικοί.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This