Σοκάρει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στον Εύοσμο

To κορίτσι «τρέμει» να πάει στο σχολείο - Αδιαφορία καταγγέλλει η μητέρα της

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνει ένα 14χρονο κορίτσι στον Εύοσμο, η οποία καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε δύο φορές από συμμαθήτριες της, ενώ παράλληλα δέχεται σκληρό bullying, μέσα αλλά και έξω από το σχολείο.

Μάλιστα, βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της από ανήλικα κορίτσια, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού οι ανήλικες το δημοσίευσαν στο TikTok. Οι ανήλικες έστησαν «καρτέρι» στην 14χρονη και της επιτέθηκαν στην πλατεία Ευόσμου, με τη μια να την τραβάει από τα μαλλιά και να την ρίχνει κάτω, ενώ μια άλλη ανήλικη κατέγραφε την επίθεση με το κινητό της. 

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χατζάκος, οι γονείς του 14χρονου κοριτσιού θα κινηθούν νομικά για τους δυο ξυλοδαρμούς σε βάρος του παιδιού. Στόχος τους είναι να εντοπιστούν οι ανήλικοι δράστες και να σταματήσει επιτέλους ο εκφοβισμός του παιδιού τους. 

«Στην τελευταία περίπτωση η δράστιδα ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και φαίνεται να πιάνει από τα μαλλιά την 14χρονη, να την ρίχνει στο έδαφος και να της καταφέρνει χτυπήματα. Η επίθεση σημειώθηκε στην πλατεία του Ευόσμου, πίσω ακριβώς από το δημαρχείο. Η εντολέας μου βρίσκονταν σε μια πιτσαρία και μια ομάδα 10-12 ατόμων την τράβηξαν έξω, την έσυραν στον χώρο αυτόν και η δράστιδα ξεκίνησε να την χτυπάει. Μια δεύτερη ανήλικη με το κινητό της τηλέφωνο βιντεοσκοπουσε την πράξη, ανεβάζοντας με θρασύτατο τρόπο το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και διαπομπεύοντας πλήρως την εντολέα μου» ανέφερε ο δικηγόρος ο κ. Χατζάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δεύτερος ξυλοδαρμός σημειώθηκε ως «απάντηση» στην καταγγελία που είχε κάνει στην διεύθυνση του σχολείου για το πρώτο περιστατικό ξυλοδαρμού: «Η εντολεας μου είναι μια πολύ καλή μαθήτρια, με πολύ καλούς βαθμούς, ασχολείται με τη μουσική και δέχεται bullying με βάναυσο τρόπο. Πλέον δε μπορεί καλά – καλά να πάει στο σχολείο, καθώς φοβάται μην ακολουθησουν και άλλα περιστατικά» αναφέρει ο δικηγόρος και εξηγεί ότι η 14χρονη  «είναι πλήρως τρομοκρατημένη, σε κατάσταση πανικού και σε σοκ». Όπως λέει, «ουσιαστικά η μαθήτρια ήθελε να κρύψει το περιστατικό, όμως έπεσε εις γνώση της οικογένειας το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Μάλιστα, στο πρώτο περιστατικό, προσπάθησε να την προστατεύσει μια συμμαθήτριά της η οποία μπήκε μπροστά με το σώμα της, όμως δέχθηκε και η ίδια επίθεση».

Με επιστολή της η μητέρα είχε ενημερώσει τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Θεσσαλονίκης, για τα περιστατικά, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για καταγγελία και ζητούσε να ληφθούν μέτρα για να μην φοβάται πλέον το παιδί της να πάει στο σχολείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This