Ξάνθη: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση του παπά του χωριού Πετροχώρι

Το όχημά του εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος...

Must Read

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και δεκάδες εθελοντές συμμετέχουν στις εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες Δευτέρα, όταν και έφυγε από το σπίτι του, στον οικισμό Μικρό Τύμπανο, στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο πατήρ Γεώργιος, ιερέας του Πετροχωρίου, είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός και φιλήσυχος άνθρωπος, με την εξαφάνισή του να έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους συγχωριανούς του, όσο και γενικότερα τους κατοίκους της Ξάνθης που τον γνωρίζουν. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία σήμερα το πρωί.

Ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε χθες με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στον οικισμό Μικρό Τύμπανο, όπου κατοικεί με την οικογένεια του, και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Κι ενώ ο ίδιος παραμένει άφαντος, το όχημά του, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης.

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, μέλη του οποίου επίσης συνδράμουν στην προσπάθεια εντοπισμού του.

*πηγή φωτο: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This