Βρέθηκε ο ιερέας που είχε χαθεί στο Πετροχώρι Ξάνθης

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ιερέα του Πετροχωρίου Ξάνθης, πατέρα Γεώργιου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τη Δευτέρα. Ο ιερέας εντοπίστηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του.

Το πρωί της Τρίτης έγινε η δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Αρχικά, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, με πυροσβέστες, αστυνομικούς και εθελοντές να «σαρώνουν» την ορεινή ζώνη.

Η πρώτη ημέρα ερευνών ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εντοπίστηκαν μόνο προσωπικά αντικείμενα του ιερέα και το κινητό του τηλέφωνο. Οι έρευνες σταμάτησαν αργά το βράδυ και επρόκειτο να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα το πρωί. Τελικά όμως ο ιερέας βρέθηκε, με τις Αρχές να επικεντρώνονται πλέον στο τι συνέβη τις δύο τελευταίες ημέρες και πού ακριβώς βρισκόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This