Σε κόντρα οι συγγενείς του λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το μικρό αγόρι

«Ο ίδιος μου ο πατέρας να ήταν θα τον είχα καταγγείλει» λέει ο ανιψιός του - Για σκευωρία κάνει λόγο ο γαμπρός του

Must Read

Δεν τη χωράει ο νους της φρίκη που έζησε στα χέρια του 66χρονου λυράρη στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, ένα αγοράκι στην Κρήτη, που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Κι ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» από τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, οι συγγενείς του 66χρονου φαίνεται να βρίσκονται σε κόντρα για την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα όσα δήλωσαν ο ανιψιός του 66χρονου αλλά και ο γαμπρός του έρχονται σε αντίθεση, με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι αν ήξεραν έστω και το παραμικρό θα τον είχαν καταγγείλει στις αρχές, ενώ ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι όλα είναι μια σκευωρία.

«Είμαστε όλοι σε ένα σοκ, δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που έχει συμβεί. Είναι μία βόμβα που έσκασε. Δεν το περιμέναμε με τίποτα. Έχουν σπάσει πραγματικά τα τηλέφωνα», δήλωσε ο ανιψιός του 66χρονου κατηγορούμενου. Σε ερώτηση για το αν έχουν ψάξει να βρουν την αλήθεια, ο ίδιος απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε, ακούμε διάφορε εικασίες. Ακούμε κάθε λεπτό που περνάει και κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένα κακό αστείο αυτό που έχει συμβεί».

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι πρόκειται για ένα ανήλικο αγόρι, ο ίδιος ανέφερε: «Αυτό είναι ένα παραπάνω. Αυτό είναι το χειρότερο. Το χειρότερο που μπορούμε να πούμε, ένα παιδάκι. Δεν μπορούμε να ο βάλουμε στο μυαλό μας όλο αυτό. Τα παιδιά να τα προφυλάξουμε τουλάχιστον, γιατί κυκλοφορούνε διάφορα. Τα παιδιά μακριά από όλα αυτό. Δεν θα ήθελε κανείς να συμβεί στο παιδί του» πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνω ότι έχετε το ίδιο επίθετο. Έχει στοχοποιηθεί η ταβέρνα σας, το εστιατόριο σας. Θέλετε να μας πείτε αν εσείς διαχωρίζετε τη θέση σας;» ρώτησε η δημοσιογράφος και ο ίδιος απάντησε: «Δεν είναι καλό να στοχοποείτιαι όλη η οικογένεια. Είμαστε ένα μεγάλο σόι, οπότε δεν μπορούμε να στοχοποιούμε ανθρώπους της οικογένειας. Υπάρχουν μικρά παιδιά μέσα στην οικογένεια. Φυσικά και είναι κατακριτέο όλο αυτό. Αν το ξέραμε δεν νομίζω κανένας να το άφηνε έτσι. Θα το είχαμε καταγγείλει φυσικά. Ο ίδιος μου ο πατέρας να ήταν, δεν θα το αφήναμε έτσι».

Αναφορικά με τη δεύτερη καταγγελία ανήλικου κοριτσιού που είχε γίνει για τον 66χρονο, ο ανιψιός του κατηγορούμενου απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν έχω… το άκουσα και εγώ πριν λίγο. Μέσα στη μέρα το άκουσα αυτό. και αυτό ένα σοκ. Δεύτερο απανωτό σοκ μέσα σε λίγα 24ωρα».

«Είναι σκευωρία» λέει ο γαμπρός του

Ωστόσο, ο γαμπρός του κατηγορούμενου, κρατάει διαφορετική στάση και κάνει λόγο για σκευωρία: «Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο χωριό. Βοηθάει σε όλα τα κοινά του χωριού, αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κανένα μα κανένα άλλο πρόβλημα. Όλα αυτά πιστεύω ότι είναι μία σκευωρία» υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This