Σοκάρει η απάντηση σχολείου σε νέο περιστατικό bullying: «Εντάξει δε την χτύπησε κιόλας»

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά βίας και εκφοβισμού στα σχολεία, με ανήλικα παιδιά να γίνονται έρμαια της ανεξήγητης οργής και του χλευασμού των συνομιλήκων τους. Αυτήν την φορά, μητέρα μαθήτριας κατήγγειλε ένα απίστευτο περιστατικό βίας σε σχολείο στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για μία σοκαριστική απάντηση από την πλευρά του σχολείου.

«Ήταν η ώρα που έφευγε το παιδί, που σχολούσε, είδε έναν τσακωμό και πήγε να μπει μπροστά να προστατεύσει την άλλη κοπέλα, και βρέθηκε να της επιτίθεται λεκτικά. Δεν είχαμε συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορές, έφυγε και πήγε στο σπίτι. Όταν στο σχόλασμα μιλήσαμε για το πώς πέρασε την ημέρα της, δεν ήθελε να μου μιλήσει, έκλαιγε και μου έλεγε ότι έγινε κάτι κακό. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, ήμουν και στο γραφείο μου» είπε αρχικά η κυρία Κατερίνα και συνέχισε:

«Μετά από 2-3 ώρες μου το είπε, μόνη της μου είπε ότι εάν πάω στο σχολείο δεν θα βγάλω άκρη, γιατί έχουν γίνει αυτά τα περιστατικά και η κοπέλα που συμμετείχε στον τσακωμό είναι λίγο ζόρικη, δεν καταλαβαίνει και αν καταλάβει ότι μου το είπε θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα».

«”Εντάξει δεν την χτύπησε κιόλας”»

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα πήγε στην διευθύντρια του σχολείου την επόμενη ημέρα. «Ήταν παρών και ένας σχολικός σύμβουλος και η υπεύθυνη του τμήματός μας. Είπα το περιστατικό, μου είπαν ότι αυτά τα δύο κορίτσια δημιουργούν προβλήματα» περιέγραψε η μητέρα της μαθήτριας και κατέληξε κάνοντας λόγο για σοκαριστική απάντηση από την πλευρά του σχολείου:

«Με ρώτησαν αν χτύπησαν την κόρη μου και είπα όχι αλλά και ο λεκτικός εκφοβισμός είναι το ίδιο. Μου απάντησαν ”εντάξει δε τη χτύπησε κιόλας”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This