Σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο Ιρακινός που βίασε 6χρονη σε αποθήκη στο Πέραμα – Το χρονικό της φρίκης

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης του παιδιού

Must Read

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά οδηγείται ο 43χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Πέραμα, μετά την καταγγελία 27χρονης μητέρας ότι ο αλλοδαπός βίασε την εξάχρονη κόρη της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν τον Ιρακινό στο χώρο εργασίας του, ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην οδό Ελευθερίας και τον συνέλαβαν.

Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στο παιδί, αναμένεται να «κλειδώσει», ή ακόμα και να βαρύνει τις κατηγορίες εναντίον του.




Το χρονικό

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 43χρονος διαμένει σε αποθήκη στο πλυντήριο αυτοκινήτων που εργάζεται κι εκεί το βράδυ της 28ης Μαρτίου, παρέσυρε την εξάχρονη, με τη μητέρα της οποίας είχε αποκτήσει φιλικές σχέσεις.

Ο Ιρακινός κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί, το οποίο έβαλε τις φωνές και όταν η μητέρα κατάλαβε τι είχε συμβεί, πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία.




Όπως διαπιστώθηκε από την προανακριτική διαδικασία, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το εξάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τον 43χρονο, καθώς έχει επαναληφθεί η αποτρόπαια πράξη τουλάχιστον μία φορά ακόμα το προηγούμενο διάστημα.

Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα εξεταστεί από τις Αρχές, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην αποθήκη όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μονάδες αποθήκευσης (USB).

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά και ο Ανακριτής θα αποφασίσουν σήμερα για την ποινική του μεταχείριση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This