Γυρίσματα κινέζικης ταινίας στη Ζάκυνθο

Must Read

Τον έρωτα των απανταχού Ασιατών με τη Ζάκυνθο τον γνωρίζουν μόνο οι Ζακυνθινοί. Όποιος επισκεφθεί το νησί, όμως, θα δει εκεί χιλιάδες Κινέζους και Κορεάτες, οι οποίοι κάνουν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι, με μοναδικό στόχο να βγάλουν μία ρομαντική φωτογραφία στη διάσημη παραλία του Ναυαγίου. Συχνά νοικιάζουν μέχρι και υπερπολυτελή ταχύπλοα για να φτάσουν εκεί! Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο, διαθέτουν πολλά χρήματα.

Η ιστορία αυτού του «έρωτα» ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, όταν στο νησί ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του κορεάτικου σήριαλ «Οι απόγονοι του ήλιου», το οποίο προβλήθηκε σχεδόν σε όλη την Ασία. Η ιστορία ήταν ρομαντική και το ζευγάρι πρωταγωνιστών ερωτευμένο φιλιόταν με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Ναυαγίου. 

Δύο χρόνια μετά, εκείνοι που ζητούν να τους επιτραπεί να κάνουν γυρίσματα για ταινία στο «φιόρο του Λεβάντε» είναι οι Κινέζοι. Έτσι, το γραφείο Τουρισμού σε συνεργασία με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να εξετάσουν και να απαντήσουν στο αίτημα.

Προς το παρόν υπάρχει συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά το αν θα καταλήξουν σε συμφωνία, θα το μάθουμε σε περίπου ένα μήνα.

Η πρεσβεία της Κίνας είναι σε επικοινωνία με την υπεύθυνη του γραφείου δημοσίων σχέσεων του Δήμου, Μαρία Ζούγρα, που έχει αναλάβει τις επαφές για το ζήτημα αυτό.

Όπως είναι φυσικό, οι επιχειρηματίες του νησιού βλέπουν με πολύ καλό μάτι μια τέτοια εξέλιξη και έχουν ήδη προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν με τη φιλοξενία και τη διαμονή ηθοποιών και τεχνικών συνεργείων, που θα έλθουν στη Ζάκυνθο για τα γυρίσματα.

Την ίδια στιγμή, από την Ευρώπη για το νησί έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον το γαλλικό κρατικό κανάλι, όπως επίσης και ένα βρετανικό συνεργείο.

Το γαλλικό κρατικό κανάλι θα βρίσκεται στη Ζάκυνθο στις 14 Ιουνίου και θα κάνει γυρίσματα σε περιοχές όπως το Ναυάγιο και το Εθνικό θαλάσσιο Πάρκο. Τα σημεία αυτά θεωρούνται πόλοι έλξης των τουριστών στο νησί και γι’ αυτό τα επέλεξαν.

Λίγες ημέρες πριν θα γίνουν γυρίσματα και από βρετανικό τηλεοπτικό συνεργείο, που έρχεται για λογαριασμό του show A place in the sun”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This