Σοκ στο Ηράκλειο! 18χρονη πήγε για… γιαούρτι και εξαφανίστηκε

Must Read

Μυστηριώδης εξαφάνιση 18χρονης μητέρας στο Ηράκλειο έχει κινητοποιήσει τις Αρχές. Όπως έγινε γνωστό από τους συγγενείς της κοπέλας, τα ίχνη της αγνοούνται από το απόγευμα της προηγουμένης Κυριακής, όταν τους είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο για να αγοράσει ένα γιαούρτι και θα επέστρεφε στο σπίτι της, στο χωριό Ασήμι.

Όμως, δεν γύρισε ποτέ, με τους συγγενείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου Μονοφατσίου. Η 18χρονη Εσπεράντζα Μουσταφά, αλβανικής καταγωγής, είναι μητέρα ενός βρέφους 11 μηνών και την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε μαύρα ρούχα, μαύρο μπουφάν και κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι. Το κινητό της τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι της, ενώ δεν υπάρχει κάποιος που να την είδε να κυκλοφορεί εκείνο το απόγευμα στον δρόμο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο σύζυγός της, που βρίσκεται στο Πακιστάν, έχει ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας του, αλλά, όπως είπε, δεν έχει ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκεται, καθώς, όπως είπε, δεν επικοινώνησε μαζί του.

Το μωράκι, μάλιστα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία στους συγγενείς της Εσπεράντζα, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, καθώς έχουν ενημερωθεί όλα τα αστυνομικά τμήματα του νησιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This