Κως: Χειροπέδες σε 75χρονο που έστελνε άσεμνα μηνύματα σε 15χρονη!

Είχε κάνει το ίδιο και σε άλλες δύο κοπέλες

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στην Κω σε έναν 75χρονο μετά από καταγγελία ότι έστελνε μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο σε ανήλικη μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε φτιάξει προφίλ στο Instagram, το οποίο αποτελεί πασίγνωστο μέσο επικοινωνίας ειδικά στις νεότερες ηλικίες και μέσω αυτού επικοινωνούσε με ένα κορίτσι μόλις 15 ετών!

Ο αρρωστημένος ηλικιωμένος δεν δίσταζε να στείλει μηνύματα στην ανήλικη με άκρως προκλητικό περιεχόμενο.

Μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του οι γονείς της ανήλικης, η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, αρχικά εντόπισαν τον λογαριασμό που διατηρούσε ο 75χρονος στο διαδίκτυο με τα πραγματικά του στοιχεία.

Όμως, η αστυνομία έβγαλε και άλλο «λαβράκι» καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας, προέκυψε ότι ο 75χρονος, είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο και άλλες δύο νεαρές κοπέλες πριν από μερικούς μήνες, στέλνοντας επίσης άσεμνο περιεχόμενο.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη δικαιοσύνη.

Δείτε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σύλληψη ημεδαπού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στην Κω

Την 31-03-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 75χρονος ημεδαπός ο οποίος μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικα κορίτσια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This