Ποινική δίωξη στον 15χρονο Ρομά που βίασε 12χρονο

O ανήλικος αρνείται όσα του καταλογίζονται

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην φρικιαστική υπόθεση του βιασμού που υπέστη ένας 12χρονος από έναν 15χρονο Ρομά καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου και για γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Νωρίτερα σήμερα, ο 15χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού το πρωί του Σαββάτου, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και πέρασε από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και κρατείται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται.

Υποστηρίζει ότι την Πέμπτη συναντήθηκε για παιχνίδι στην πλατεία της περιοχής και δεν πήγε στο  του με τον 12χρονο.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη Θεσσαλονίκη, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία έναν 15χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, αλλά και σε βάρος ενός 11χρονου.

Ο λόγος είναι μια καταγγελία που έγινε σε βάρος των δύο Ρομά από ανήλικο θύμα, το οποίο φέρεται να βιάστηκε στο σπίτι του 15χρονου από τον συλληφθέντα, με τον 11χρονο να παρακολουθεί!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο τους εξανάγκασαν τον 12χρονο να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, την ώρα που ο 15χρονος τον βίαζε!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης», ενώ κατά το voria.gr, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, μαζί με τον 15χρονο εντοπίστηκαν και οι γονείς του, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε επίσης:

Καταγγελία φρίκης στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος έβαλε 12χρονο να βλέπει πορνό και τον βίασε – Παρών και ένας 11χρονος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This