Υπό έλεγχο όλες οι φωτιές στη Φθιώτιδα – Επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Must Read

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις. Έξι ήταν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα Σάββατο 1η Απριλίου στη Φθιώτιδα και όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη προκειμένου να περιορίσουν τις πυρκαγιές πριν πέσει το τελευταίο φως της ημέρας και τα κατάφεραν καθώς τις έθεσαν όλες υπό έλεγχο.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στους Δήμους Δομοκού, Καμένων Βούρλων, Λαμιέων και Μακρακώμης, επιχείρησαν στις περιοχές που ξέσπασε φωτιά.

Αρχικά φωτιά εκδηλώθηκε στο Νεοχώρι Δομοκού καίγοντας δασική έκταση στη θέση «Λικότσα». Στο σημείο επιχείρησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ειδικότερα για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχείρησαν 34 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και επτά οχήματα, με τη συνδρομή υδροφόρων ΟΤΑ, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δύο Canadair.

Πυρκαγιά ξέσπασε και μεταξύ Λευκάδας και Πτελέας, με τις εστίες να βρίσκονται διάσπαρτες μέσα σε δασική έκταση. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Μακρακώμη, Αργυροχώρι και Λαμία με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχο Σίμο Αποστόλου, με τη συνδρομή υδροφόρων του Δήμου Μακρακώμης, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που έκαψε δρύες.

Επίσης φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του Μώλου του Δήμου Καμένων Βούρλων σε Καραβίδια και Μώλο, αλλά και στην περιοχή της Μαυρομαντήλας όπου κάηκαν καλαμιές.

Διαβάστε επίσης:

Δύο νέες φωτιές στη Φθιώτιδα – Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Νεοχώρι Δομοκού

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This