Συλλήψεις τεσσάρων μαθητών που είχαν δέσει συμμαθητή τους με πετονιά από τον λαιμό!

Στο Αρσάκειο ένα από τα πλέον βίαια περιστατικά bullying που έχουμε συναντήσει τελευταίως στη χώρα μας...

Must Read

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε ελληνικό σχολείο ήρθε στο «φως», μετά τις συλλήψεις τεσσάρων μαθητών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βασάνιζαν έναν συμμαθητή τους, δένοντάς τον χειροπόδαρα με πετονιά!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων 15χρονων, μαθητών στο Αρσάκειο Ψυχικού, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βασανισμό συνομηλίκου τους, το πρωί της Παρασκευής 31/3, την ώρα του διαλείμματος. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έσφιξαν με πετονιά αρχικά το λαιμό του συμμαθητή τους και στη συνέχεια και άλλα σημεία του σώματός του, προκαλώντας του αφόρητο πόνο, ενώ, ταυτόχρονα, τον εξύβριζαν. Κατόπιν, τον άφησαν δεμένο στην τάξη και αποχώρησαν.

Οι τέσσερις ανήλικοι, τρία αγόρια και ένα κορίτσι, που συμμετείχαν στο άγριο bullying συνελήφθησαν, ενώ άλλοι δύο που επίσης ταυτοποιήθηκαν πως συμμετείχαν στο συμβάν, δεν συνελήφθησαν, καθώς δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το 15χρονο θύμα αρχικά δεν μίλησε για την επίθεση που είχε δεχτεί. Ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από πίεση των γονιών του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, το παιδί αναγκάστηκε να τούς εξομολογηθεί τα όσα έζησε στο σχολείο του. Οι γονείς, τότε, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, και ξεκίνησε η έρευνα που οδήγησε στις συλλήψεις.

Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος και των έξι ανήλικων δραστών

Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για τους έξι ανήλικους δράστες για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία. Πάντως, οι τέσσερις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως εξής: «Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις 15χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για εξύβριση κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία κατά συναυτουργία. Εκτός των ανωτέρω, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 15χρονων ημεδαπών, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν στα χρονικά όρια ισχύος της αυτόφωρης διαδικασίας. Ειδικότερα, άπαντες οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προέβησαν στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος συνομήλικου τους, πρωινές ώρες της 31-3-2023 εντός ιδιωτικού σχολικού συγκροτήματος της Αττικής διαρκούντος του σχολικού προγράμματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.»

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This