Στο Α’ Νεκροταφείο, αύριο στις 13:00, η κηδεία της Ρένας Κουμιώτη

Must Read

Μέσω ανάρτησης στο προσωπικό προφίλ της μητέρας του, ο γιος της Ρένας Κουμιώτη, Αλέξανδρος Πόζιος, μάς ενημερώνει πως η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, στη μία το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο.

«Το τελευταίο χειροκρότημα και το στερνό αντίο στην αγαπημένη μου μητέρα Ρένα Κουμιώτη αύριο στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών στη 1μμ.. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του κοιμητηρίου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συλλυπητήρια μηνύματα».

Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 81 ετών, με τον οργανισμό της να έχει εξασθενίσει από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό.

Σημειώνεται πως, πριν από έναν περίπου μήνα, η εφημερίδα «Espresso» ανέφερε πως δημοφιλής τραγουδίστρια έδινε τη δική της μάχη σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με εγκαύματα στα επείγοντα, μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε από τσιγάρο, το οποίο κρατούσε στα χέρια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This