Ρένα Κουμιώτη: Όταν εμφανίστηκε στους «Δυο Ξένους» ως καλεσμένη της «Μαρίνας Κουντουράτου»

Είχε ερμηνεύσει το "Καινούριο μου φεγγάρι" και το "Αγαπιόμασταν" με την παρουσιάστρια να συγκινείται αφού βίωνε το χωρισμό της από τον "Κωνσταντίνο Μαρκορά"

Must Read

Η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από τη ζωή σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου σε ηλικία 81 ετών μετά από αρκετό καιρό που ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε διαχρονικά κομμάτια όπως τα: “Αγαπιόμασταν”, “Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες”, “Καινούριο μου φεγγάρι”, “Δώσε μου το στόμα σου”.

Πίσω στο 1998, όταν η σειρά “Δυο ξένοι” προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση, η Ρένα Κουμιώτη έκανε μια guest εμφάνιση στο σήριαλ ως καλεσμένη της “Μαρίνας Κουντουράτου” την οποία υποδυόταν η Εβελίνα Παπούλια στην πρωινή της εκπομπή.

Είχε ερμηνεύσει το “Καινούριο μου φεγγάρι” και το “Αγαπιόμασταν” με την παρουσιάστρια να συγκινείται αφού βίωνε το χωρισμό της από τον “Κωνσταντίνο Μαρκορά” τον οποίο υποδυόταν ο αείμνηστος Νίκος Σεργιανόπουλος.

Λίγα λόγια για τη Ρένα Κουμιώτη

Η Ρένα Κουμιώτη γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία στις 3 Μαΐου 1941 από γονείς πρόσφυγες. Ο πατέρας της από τη Σμύρνη και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη.

To 1968 δουλεύει στην «Απανεμιά» με τον Μανώλη Μητσιά. Ένα βράδυ την άκουσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και της πρότεινε να τραγουδήσει με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο δίσκο «ο Δρόμος» που ετοίμαζαν μαζί με τον Μίμη Πλέσσα.

Το πρώτο τραγούδι που είπε η Ρένα Κουμιώτη ήτανε το «Δώσε μου το στόμα σου» γνωστό και ως «χελιδονάκι». Η Ρένα Κουμιώτη ήταν τραγουδίστρια του “νέου κύματος”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This