Παιδάκι ηλικίας 2 ετών ζητιάνευε με… θέα την καλντέρα

Must Read

Η είδηση της εκμετάλλευσης ενός νηπίου, ως «μηχανήματος» που φέρνει χρήματα, στη Σαντορίνη δείχνει πως παντού υπάρχει και μια αθέατη πλευρά των πραγμάτων, η οποία τις περισσότερες φορές είναι… γκρίζα.

Ετσι, στο κοσμοπολίτικο νησί, που αρχίζει να υποδέχεται τα πρώτα κύματα τουριστών οι οποίοι επιθυμούν να απολαύσουν την παροχή πολυτελών υπηρεσιών, άρχισαν να «δουλεύουν» το νήπιο και μια 16χρονη συγγενής του επαιτώντας, ώστε να μαζευτούν χρήματα για λογαριασμό μιας 20χρονης αλλοδαπής.

Στα Φηρά

Οι αστυνομικοί, όταν ενημερώθηκαν ότι στην καρδιά του νησιού, στα κοσμικά Φηρά, περιφέρονται ένα 2χρονο νήπιο και μια 16χρονη που ζητιανεύουν από τους τουρίστες, έσπευσαν στην περιοχή. Τα δύο ανήλικα οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, ενώ η 20χρονη, η οποία ανάγκαζε τα παιδιά να επαιτούν επιτηρώντας τα από απόσταση, συνελήφθη με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Στο τμήμα η 16χρονη παρέδωσε στους αστυνομικούς το ποσόν των 19,35 ευρώ που είχε συγκεντρώσει με το 2χρονο από την επαιτεία. Ωστόσο, η 16χρονη, αντί να ανακουφιστεί που οι αστυνομικοί την απάλλαξαν, έστω και προσωρινά, από τη ζητιανιά, άρχισε να βρίζει τον αξιωματικό υπηρεσίας ο οποίος τους… χάλασε τη δουλειά. Τελικά, τα παιδιά παρέμειναν στο τμήμα και με απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου διατάχθηκε η προστατευτική φύλαξή τους ωσότου παραδοθούν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This