Απ. Λύτρας: «Ξεκάθαρη απειλή η επίθεση στην 12χρονη» – Πώς έγινε γνωστή η νέα της διεύθυνση

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες η είδηση ότι η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι, στο σπίτι της θείας της, όπου μένει μαζί με τον αδερφό της.

Ο δικηγόρος της μητέρας της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε το κορίτσι.

«Αρχικά μια πέτρα έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού στο οποίο διαμένει, αλλά δεν δώσαμε σημασία και το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός. Λίγο αργότερα ο αδερφός της βγαίνοντας στο δρόμο είδε έναν άγνωστο να του κάνει νόημα με την χαρακτηριστική κίνηση να μη μιλήσει», είπε ο κ. Λύτρας και συνέχισε:

«Το τελευταίο όμως ήταν ξεκάθαρο. Ένας άγνωστος πήγε κρατώντας μαχαίρι έξω από το δωμάτιο της με σκοπό να τον δει η μικρή και να τρομοκρατηθεί. Το κορίτσι αντέδρασε και πήγε να τον απωθήσει με συνέπεια εκείνος να αντιδράσει και να την τραυματίσει με το μαχαίρι στο χέρι».

Όπως τόνισε ο δικηγόρος, η 12χρονη έχει την αίσθηση πως όλα αυτά είναι μια ξεκάθαρη απειλή που σχετίζεται με την υπόθεση. Ερωτηθείς για το πώς έχει γίνει η γνωστή η διεύθυνση του σπιτιού που μένει η ανήλικη, ο κ. Λύτρας απάντησε πως δυστυχώς έχει αποκαλυφθεί και από επίσημα χείλη.

Από την πλευρά της, η γιαγιά της 12χρονης, κατήγγειλε πως η εγγονή της έπεσε θύμα απόπειρας απαγωγής. «Τα στοιχεία του αυτοκινήτου δόθηκαν στην Αστυνομία, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

Διαβάστε ακόμη: Επιτέθηκαν με μαχαίρι στην 12χρονη από τον Κολωνό για να μην καταθέσει νέα στοιχεία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This