Στάχτη το φορτηγό της βιτριολίστριας!

Η προφυλακισμένη 38χρονη που είχε ρίξει καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, βλέπει λόγους αντεκδίκησης πίσω από το συμβάν

Must Read

Λόγους αντεκδίκησης «βλέπει» πίσω από την πυρπόληση του φορτηγού της, αξίας άνω των 80.000 ευρώ, η «βιτριολίστρια της Κρήτης», η οποία πάγωσε την κοινή γνώμη τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ομολόγησε ότι περιέλουσε με καυστικό υγρό τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο!

Μέσα από τις Φυλακές Νεάπολης όπου βρίσκεται προφυλακισμένη, η 38χρονη Μαρία Σταυρακάκη κατήγγειλε πως άγνωστοι εισέβαλαν στις 00.20 προχθές στο εργοτάξιο της οικογένειάς της στο Καστέλι Πεδιάδος, κοντά στον χώρο του νέου αεροδρομίου, και έβαλαν φωτιά σε τετραξονικό όχημα, αξίας άνω των 80.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

«Δέχομαι απειλές πολύ πριν από την επίθεση με το οξύ, προκειμένου να με εκφοβίσουν για να διακόψω οριστικά τις σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγό μου. Τώρα αυτές οι απειλές γίνονται πραγματικότητα» έσπευσε να προσθέσει η βιτριολίστρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο εμπρησμός του φορτηγού της έγινε ως αντίποινα για την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Η ίδια, μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρθηκε σε ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία φέρεται ότι έχει καταθέσει στις δικαστικές Αρχές, στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς της, με την οποία στρέφεται κατά συγγενή τού πρώην συζύγου της, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, την απειλούσε ότι θα βλάψει μέλη της οικογένειάς της.

«Η οικογένειά μου δεν φταίει σε τίποτα, πόσο μάλλον τα άψυχα αντικείμενα. Λυπάμαι πάρα πολύ για ό,τι συνέβη και τιμωρούμαι γι’ αυτό, για τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκα. Μετανιώνω κάθε μέρα» κατέληξε η 38χρονη. Σε κοινή τους δήλωση οι συνήγοροι της προφυλακισμένης γυναίκας Απόστολος Λύτρας και Μάνος Δρακωνάκης έκαναν λόγο για εμπρησμό, τονίζοντας ότι οι Αρχές οφείλουν να διερευνήσουν το περιστατικό.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, ειδικά με όσα έχουν προηγηθεί σε αυτήν την υπόθεση, καθώς η εντολέας μας έχει λάβει σοβαρές απειλές στο παρελθόν για την ασφάλεια μελών της οικογένειάς της» επεσήμαναν οι δύο δικηγόροι.

Ο συνήγορος του 36χρονου θύματος από την πλευρά του τόνισε πως τόσο ο εντολέας του, που πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο Νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες, όσο και η οικογένειά του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το καταγγελλόμενο περιστατικό και πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται η 38χρονη να έβαλε τη φωτιά.

«Αυτή η γυναίκα είναι ικανή για όλα. Σε ποια εταιρία να της βάλουν φωτιά; Από ό,τι γνωρίζω ο πατέρας της, που είναι μεγαλοκατασκευαστής, στις δηλώσεις του στο παρελθόν, όταν έγινε γνωστό το επώνυμό του, είχε πει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και πως είναι υπέρ του θύματος, στο οποίο συμπαρίσταται. Το θύμα δεν έχει επανέλθει από την επίθεση. Κατά την προσωπική μου κρίση δεν αποκλείεται να έβαλε και μόνη της τη φωτιά» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This