Ο μητροκτόνος άφησε σημείωμα πριν πυροβολήσει στο κεφάλι τη μητέρα του

Tι έγραφε στο ιδιόχειρο σημείωμα ο 34χρονος μητροκτόνος

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία μιας 71χρονης γυναίκας στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, με δράστη το ίδιο της το παιδί. Ο 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας ταυτοποίηθηκε από τις αρχές ως δράστης του εγκλήματος, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν.

Ο 34χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι εξ επαφής, με καραμπίνα, μέσα σε ένα ΙΧ και τράπηκε σε φυγή. 




Άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι όπου ο 34χρονος έμενε με τη μητέρα του, όπου εντοπίστηκε μεταξύ άλλων ένα σημείωμα αλλά το όπλο πιθανότατα που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του, ενώ παράλληλα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.




Η καραμπίνα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα θα ελεγχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να επιβεβαιωθεί ότι είναι το όπλο με το οποίο ο 34χρονος αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητο του 34χρονου, το οποίο δεν είχε πινακίδες.

https://www.youtube.com/watch?v=CX6j0Jeyz5c

 

Φίλος του 34χρονου μιλώντας στο Live news, ανέφερε ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ώρες και δεν απαντάει στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 34χρονος είχε βρει πρόσφατα δουλειά και είχε συνάψει δεσμό με μια κοπέλα. Οπως είπε, ο πατέρας του σκοτώθηκε πριν 7 χρόνια σε τροχαίο και εκείνος έμενε με τη μητέρα του. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια» πρόσθεσε ο ίδιος.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This